Druga južnobanatska liga: Remi Opovčana u Jabuci, Radnički na bod od lidera

26/09/2022

u SPORT

Remi Opovčana u Jabuci, Radnički na bod od lidera
OPOVO / BARANDA, 26. septembar 2022 – Sa teškog gostovanja u Jabuci gde su odigrali meč sa liderom prvenstva Jugoslavijom, Opovčani se vraćaju sa vrednim bodom, mada su bili bliži pobedi.
JUGOSLAVIJA (Jabuka) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 1:1 (1:0);  Ravnopravna utakmica u prvom poluvremenu. Ipak domaćin je poveo u 33. minutu nakon greške, odnosno brzopleto izvedenog slobodnog udarca kada se lopta odbija od jednog igrača Omladinca i dolazi do napadača Jugoslavije koji je ostao sam i neometano postiže pogodak.
U nastavku meča odlična igra Opovčana koja je krunisana u 54. minutu. Petrović šalje dobru loptu u šesnaesterac gde se na pravom mestu našao Abdula i preciznim šutom pogađa mrežu za izjednačenje.
Tokom drugog poluvremena inicijativa se naizmenično menjala ali su opovčani bili konkretniji, lakše dolazili do šanse, posebno u finišu meča, a da Omladinac ne ode sa sva tri boda postarao se odlični golman Jugoslavije.
OMLADINAC 1927: Šiđanin, B.Todorović, Petrović, Vukelić, Kotlaić, Stupar, Ivanov, Marković, Gošić, Abdula, Zina (S.Todorović, Antić, Stajić).
RADNIČKI (Baranda) – MUNDIAL (Pančevo) 3:1; Radnički je opravdao ulogu favorita u meču sa pančevačkim Mundialom. Sa nova tri boda, kao i remi Jugoslavije sa opovačkim Omladincom, Baranđani su se prvoplasiranoj Jugoslaviji približili na samo bod razlike.
REZULTATI 7. kolo: Radnički – Mundial 3:1; Proleter – Omladinac (D) 2:0; BSK Bavanište – Stari Tamiš 3:1; Mladost – Budućnost 0:4; Jugoslavija – Omladinac 1927 1:1
TABELA: 1. Jugoslavija (14); 2. Radnički (13); 3. Budućnost (12); 4. Proleter (9); 5. BSK Bavanište (9); 6. Omladinac 1927 (8); 7. Mladost (7); 8. Mundial (6); 9. Stari Tamiš (4); 10. Omladinac (D) (3)

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije