Miholjski susreti sela: Banatski slatki dan i koncert Crvene jabuke

October 2, 2022

Miholjski susreti sela: Banatski slatki dan i koncert Crvene jabuke

OPOVO, 2. oktobar 2022 –  U nedelju, 2. oktobra, tačno u podne, povodom Dana oslobođenja Opova u Drugom svetskom ratu, biće položeni venci na spomenik poginulima u ratovima 1912 – 1918. i 1941 – 1945. godine.
Od 15:00 časova u centru Opova počinje Festival „Banatski slatki dan“ gde će na štandovima svoje tradicionalne kulinarske specijalitete, pre svega slatke ali svakako i slane, ponuditi brojna udruženja, pojedinci i preduzeća iz Opštine Opovo i okoline. Pored kulinarstva kao centralne teme, festival će imati i karakter etno bazara.
Tokom trajanja festivala, nastupiće kulturno – umetnička društva sa folklornim igrama, a u večernjim časovima sledi rok koncert. U 19:00 časova nastupiće Borko Rajn i Nina Stojanović, a od 20:30 časova grupa Crvena jabuka.

pročitajte još i

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča OPOVO, 30. septembar 2022 – Obaveštavaju se stanari stambenih zgrada i korisnici poslovnih prostorija da se za sledeće dane planira obustava saobraćaja u Opovu u delu ulice Borisa Kidriča i to od raskrsnice sa ulicom Bratstva...

najnovije

najčitanije