Saobraćaj: Obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije (video)

20/09/2022

Obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije

OPOVO, 20. septembar 2022 – U toku su radovi obeležavanja horizontalne saobraćajne signalizacije na lokalnim saobraćajnicama na teritoriji Opštine Opovo.
Obeležavaju se razdelne linije na kolovozima, pešački prelazi i parking prostori.
U toku jučerašnjeg dana urađene su saobraćajnice Zrenjaninski put – Sefkerin, Japanski cvet – Opovo, danas se radi put Baranda – Sakule – Idvorska raskrsnica, a sutra pešački prelazi i parking prostori.

Obeležavanje horizontalne signalizacije1; Foto/Glas Opova

Radove je obišla zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov zajedno sa predsednikom SO Opovo Nenadom Josićem i njegovim zamenikom Draganom Ugrinovim.
„Svаke godine lokalna samouprava sprovodi radove obeležavanja, odnosno obnavljanja horizontalne saobraćajne signalizacije na lokalnim putevima koji su u ingerenciji Opštine Opovo. Naravno, to je jedan od osnovnih preduslova za bezbednost učesnika u saobraćaju“, izjavila je Simin Damjanov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije