Opštinska liga: Pobeda Tempa, poraz Borca u Dubovcu

19/09/2022

u SPORT

Pobeda Tempa, poraz Borca u Dubovcu
SEFKERIN / SAKULE, 19. septembar 2022 – U trećem kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Sefkerinci su na domaćem terenu het-trikom Mladenovića ostvarili drugu prvenstvenu pobedu, dok su Sakuljani poraženi u Dubovcu.

TEMPO (Sefkerin) – KOLONIJA (Kovin) 3:1 (1:1): Teško su fudbaleri Tempa stigli do nova tri boda. Ekipa Kolonije je došla da se brani i u većem delu susreta to im je polazilo za rukom. Domaćini su krenuli od prvog minuta u napade ali su promašili veliki broj izglednih prilika, između ostalog i penal u 5. minutu. Kako to u fudbalu obično biva, za promašaje sledi kazna. U 26. minutu fudbalera Tempa lopta slučajno pogađa u ruku i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator je bio Milan Birtašević za vođstvo gostiju. U 33.minutu sudija opravdano pokazuje po drugi put na jedanaesterac za domaćina. Ovoga puta siguran sa bele tačke bio je Uroš Mladenović i izjednačva rezultat na 1:1.

I u drugom poluvremenu se igrala viktorija na jedan gol. Nizale su se šanse za domaćina ali mreža je mirovala do 75. minuta kada Nikola Bursać izvodi slobodan udarac i upošljava Uroša Mladenovića koji izbija sam pred odličnog golmana Đorđa Markovića i rutinski sprovodi loptu u mrežu za prednost Tempa od 2:1. U 90. minutu Uroš Mladenović postiže i treći pogodak na meču i het trikom stavlja tačku na ovu utakmicu.

TEMPO: Janjić, Jovanov (Gligorić 75’), Dačić, Arsić, Janković, Stanisavljević, Živkov (Krueziju 57’), Bursać (Jaćimovski 79’), Mladenović, Radomirović, Cvetković.

JEDINSTVO (Dubovac) – BORAC (Sakule) 2:1; U drugom prvenstvenom meču, na gostovanju u Dubovcu, fudbaleri Borca su poraženi od domaćeg Jedinstva.

REZULTATI 3. kola: Jedinstvo – Borac (S) 2:1; Borac (P) – Pobeda 10:0; Vojvodina – Slavia 2:1; Tempo – Kolonija 3:1; Voja Gačić – slobodan tim.

TABELA: 1. Jedinstvo (6); 2. Tempo (6); 3. Slavia (6); 4. Kolonija (6); 5. Borac (P) (3); 6. Voja Gačić (3); 7. Borac (S) (3); 8. Vojvodina (3); 9. Pobeda (0)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije