Prijava za dodelu kuća sa okućnicom u Opovu

16/09/2022

Prijava za dodelu kuća sa okućnicom u Opovu

Poziv osetljivim društvenim grupama u Opovu za dodelu kuća i pratećih mera podrške

U okviru projekta „Krug podrške“, koji je usmeren na obezbeđivanje trajnih stambenih rešenja za odabrane korisnike, kroz kupovinu i dodelu kuća, kao i mera podrške aktivne inkluzije, opština Opovo objavila je Javni poziv za izbor korisnika.
Za dodelu kuća i mere podrške aktivne inkluzije mogu se prijaviti sledeći građani/ke koji žive na teritoriji opštine Opovo:

1) pripadnici/ce romske nacionalne manjine

2) porodice sa osobom/osobama sa invaliditetom

3) žene žrtve porodičnog nasilja

4) samohrani roditelji.

Rok za prijavu je 14. oktobar 2022. do 15 časova.
Tekst Javnog poziva kao i prijavni formular za svaku od ciljnih grupa možete preuzeti na sledećem linku: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-izbor-korisnika-paketa-podrske-u-okviru-projekta-krug-podrske/

Sve dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom i uslovima prijave, kao i neophodnu podršku pri popunjavanju prijavnih formulara i pribavljanja neophodne dokumentacije, zainteresovani mogu dobiti od Magdalene Arnold Đerić u Kabinetu predsednika opštine, svakog radnog dana od 12 do 15 časova.
Projekat „Krug podrške“ sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem građana „Siguran život“.
Projekat se realizuje u okviru programa „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“, koji finansira Evropska unija, a implementira UNOPS.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije