Banatski slatki dan: Poziv za izlagače na bazaru

14/09/2022

Poziv za izlagače na bazaru

OPOVO, 14. septembar 2022 – Opština Opovo u saradnji sa Opštinskom narodnom bibliotekom Opovo i Aktivom žena Opovo u okviru manifestacije Miholjski susreti sela 2022, a koje finansira Ministarstvo za brigu o selu Republike Srbije, organizuje 2. oktobra 2022. godine prodajni bazar Banatski slatki dan.

Tema manifestacije je promocija slatkih tradicionalnih banatskih poslastica i banataskih običaja.

Ovaj događaj ima za cilj razvoj kulturnog turizma u opštini Opovo kroz predstaljanje banataskih običaja, kulinarskih specijaliteta, folklora i banatske kulture uopšte. Bazar će se održati na platou u opovačkom parku, a pored prodajne izložbe biće organizovan kulturni i muzički program.

Pravo učešća imaju fizička i privatna lica, kao i udruženja građana. Izlagačima je obezbeđen štand za izlaganje i osveženje.

Rok za prijave: najkasnije do 26. septembra 2022. godine. Više informacija na tel: 063/1068-319 ili putem mejla kulturnicentaropovo@gmail.com

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije