Druga južnobanatska liga: Pobeda Radničkog, poraz Opovčana u Bavaništu

12/09/2022

u SPORT

Pobeda Radničkog, poraz Opovčana u Bavaništu

OPOVO, 11. septembar 2022 – Radnički je ubedljivo savladao Omladinac iz Deliblata rezultatom 4:0 (2:0). Golove su postigli Divljački, Šušnjar, dok je Dmiović bio dvostruki strelac. Očekivana pobeda nad za sada najslabijom ekipom lige, ali već naredne nedelje Baranđane očekuje pravi ispit u Jabuci.

Radnički je nastupio u sastavu Babić, Miljković, Petrov,  N.Lazin, Purić, Vitorović, Dmiović, A.Divljački, Dobrić, Rajšić i Cukić, a igali su još Milenković, M.Lazin, D.Šušnjar, Nećakov i Baić.

Opovčani nisu uspeli da u Bavaništu ostvare dobar rezultat i upisali još jedan poraz. Domaćin je slavio rezultatom 4:2 (1:2).

Nakon brzog vođstva domaćina na početku utakmice, Opovčani su zaigrali bolje i golovima Ivanova i Markovića preokrenuli rezultat. Mogao je Kotlaić u u finišu poluvremena da poveća razliku ali je njegov šut zaustavila prečka. U nastavku meča domaćin je zaigrao agresivnije sa dosta grubih startova, gde se Opovčani nisu snašli, tako da sada domaćin sa dva pogotka preokreće rezultat. Sporan momenat se dogodio u 75. minutu kada domaći igrač nespretno pogađa svoju mrežu, glavni sudija pokazuje na centar, da bi na intervenciju pomoćnog, linijskog sudije poništio gol zbog ofsajda. Zbog protesta opovačkih igrača i klupe utakmica je bila u prekidu pet minuta, a do kraja meča, u „naelektrisanoj“ atmosferi domaćin postiže još jedan pogodak za konačnih 4:2.

REZULTATI 4. kola: Radnički – Omladinac (D) 4:0; Mundial – Stari Tamiš 5:1; Proleter – Budućnost 6:2; BSK Bavanište – Omladinac 1927 4:2; Mladost – Jugoslavija 0:4.

TABELA: 1. Jugoslavija (12); 2. Radnički (9); 3. Budućnost (9); 4. Mladost (7); 5. Mundial (6); 6. Proleter (5); 7. Omladinac 1927 (4); 8. BSK Bavanište (3); 9. Stari Tamiš (3); 10. Omladinac (D) (0).

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije