Dan Sakula: Polaganje venaca i odavanje počasti palim borcima

September 9, 2022

Polaganje venaca i odavanje počasti palim borcima

SAKULE, 9. septembar 2022 – Uz prisustvo građana, predstavnika lokalne samouprave, nastavnika i učenika osnovne škole, povodom 9. septembra, Dana Sakula, predsednik opštine Miloš Markov i predsednika Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin, položili su venac na spomenik palim borcima iz Sakula u Drugom svetskom ratu.

Hor Osnovne škole „Zoran Petrović“ je otpevao nacionalnu himnu, dok su učenici starijih razreda izveli prigodan recital.

Dan Sakula; Foto/Glas Opova

Predsednik opštine je Sakuljanima čestitao praznik i još jednom istakao važnost žrtve koje su podneli sakulski borci u borbi za slobodu naše zemlje. Takođe, Markov se osvrnuo na aktuelne i planirane projekte koji će se naredne godine realizovati u Sakulama.

„Svakako da nam je prioritet rekonstrukcija zgrade i kotlarnice osnovne škole, zatim izgradnja novog ili renoviranje starog dečjeg igrališta, a takođe, uskoro startujemo i sa projektom rekonstrukcije vodovodne mreže u Sakulama“, poručio je Markov.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

najnovije

najčitanije