Dan Barande: Polaganje venaca i najava novih projekata

30/08/2022

Polaganje venaca i najava novih projekata

BARANDA, 30. avgust 2022 – Povodom praznika Dana Barande, predstavnici Mesne zajednice Baranda i lokalne samouprave odali su poštu i položili vence na spomenike narodnog heroja Olge Petrov i partizana Toše Aćimovića – Mećave.

Tom prilikom, predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin je rekao da je 19 Baranđana dalo živote za slobodu tokom Drugog svetskog rata.

Polaganje venaca u Barandi; Foto/Glas Opova 1

Predsednik opštine Miloš Markov je Baranđanima čestitao praznik i istakao žrtvu palih rodoljuba za slobodu naše zemlje. Takođe, osvrnuo se na realizovane projekte u Barndi i najavio novi kapitalni projekat.

„Ove godine smo uradili značajno asfaltiranje sporednih ulica, završili smo kapelu na groblju, hidrizolaciju objekta crkve, kao i niz manjih projekata na uređenju infrastrukture centralne zone. Trenutno, radimo na projektno tehničkoj dokumentaciji renoviranja objekta osnovne škole, a svi projekti u Barandi su rezultat dogovora sa vašim predstavnicima koje ste izabrali, i u takvoj konstelaciji možemo reći da su ti projekti rezultat želje građana Barande“, rekao je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije