Dan Barande: Polaganje venaca i najava novih projekata

30/08/2022

Polaganje venaca i najava novih projekata

BARANDA, 30. avgust 2022 – Povodom praznika Dana Barande, predstavnici Mesne zajednice Baranda i lokalne samouprave odali su poštu i položili vence na spomenike narodnog heroja Olge Petrov i partizana Toše Aćimovića – Mećave.

Tom prilikom, predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin je rekao da je 19 Baranđana dalo živote za slobodu tokom Drugog svetskog rata.

Polaganje venaca u Barandi; Foto/Glas Opova 1

Predsednik opštine Miloš Markov je Baranđanima čestitao praznik i istakao žrtvu palih rodoljuba za slobodu naše zemlje. Takođe, osvrnuo se na realizovane projekte u Barndi i najavio novi kapitalni projekat.

„Ove godine smo uradili značajno asfaltiranje sporednih ulica, završili smo kapelu na groblju, hidrizolaciju objekta crkve, kao i niz manjih projekata na uređenju infrastrukture centralne zone. Trenutno, radimo na projektno tehničkoj dokumentaciji renoviranja objekta osnovne škole, a svi projekti u Barandi su rezultat dogovora sa vašim predstavnicima koje ste izabrali, i u takvoj konstelaciji možemo reći da su ti projekti rezultat želje građana Barande“, rekao je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije