Odbojka na pesku: Ekipa „Mašinica“ pobednik turnira

28/08/2022

Ekipa „Mašinica“ pobednik turnira

BARANDA, 28. avgust 2022 – U organizaciji omladinske inicijative čiji su nosioci Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa, Milan Stojanov i Nikola Vlah, u Barandi je održan četvrti po redu letnji turnir u odbojci na pesku.

Odbojka na pesku; Foto/Glas Opova

Organizatori su se zahvalili svim učesnicima koji su se odazvali pozivu, a posebno lokalnoj samoupravi i Lovačkom društvu „Šnjep“ iz Barande na podršci. Za pobednike su obezbeđene medalje, a za sve učesnike i prisutne besplatno osveđenje, sladoled i roštilj.

Opštinski većnik Aleksandar Veselinov je istakao da su ovakvi događaji korisni  i sa sportskog i sa društvenog aspekta, jer okupljaju omladinu gde je druženje u prvom planu.

Na turniru je pobedila ekipa „Mašinica“ iz Barande.

Odbojka na pesku; Foto/Glas Opova_1

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

Održan koncert duhovne muzike u Sefkerinu

SEFKERIN, 26/27. maj 2024 – Sefkerinska crkva je u nedelju bila istovremeno i hram i koncertna dvorana. Svoje prve koncerte održali su Dečiji crkveni hor i Liturgijski hor sefkerinskog hrama „Sabor Svetog arhangela Gavrila“. Koncert je privukao veliku pažnju, a...

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

Na preventivnim pregledima u nedelju pregledana 31 osoba

OPOVO, 27. Maj 2024 U nedelju 26.maja 2024.godine Dom zdravlja Opovo je u okviru akcije Ministarstva zdravlja Republike Srbije organizovao akciju besplatnih preventivnih pregleda. Pregledana je 31 odrasla osoba, konstatovan je povišen krvni pritisak kod 3 osobe,...

najnovije

najčitanije