Šah: Međunarodni turnir Pančevo open u Narodnom muzeju

23/08/2022

Međunarodni turnir Pančevo open u Narodnom muzeju

PANČEVO, 23. Avgust 2022 – Međunarodni šahovski turnir Pančevo open – leto 2022 održaće se u prostorijama Narodnog muzeja Pančevo od 23. do 31. avgusta. Organizatori turnira su ŠK „Aljehin“ iz Pančeva i Šahovski savez Vojvodine uz podršku Narodnog muzeja Pančevo.

Planirano je nekoliko turnira za Pančevo open – kadetski rapid turnir, blitz turnir i rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu od devet kola.

Šahovski klub ,,Aljehin” i Šahovski savez Vojvodine več dugo rade na promociji ovog plemenitog sporta u Pančevu, koje polako postaje jedan od bitnih centara šaha u Srbiji. Članovi Aljehina osvajali su medalje i pehare na različitim lokalnim kao i međunarodnim turnirima u Srbiji i van nje.

 Raspored turnira je sledeći:

-Od utorka, 23. avgusta, do srede, 31. avugsta rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu od devet kola. Tempo igre je 90 minuta + 30 sekundi po igraču, prva partija će početi u utorak u 17 časova, dok će ostalih osam biti od 18 časova. Upisnina za turnir iznosi 3000 dinara.

-Kadetski rapid turnir održaće se u subotu, 27. avgusta, od 10 časova. Upisnina je 500 dinara, igra se 7 kola, po grupama. 

-Blitz turnir održaće se u nedelju, 28. avgusta, od 11 časova. Upisnina je 300 dinara. 

U slučaju da ste zainteresovani da se oprobate na turnirima možete se prijaviti na telefon 0613053137 ili na mejl ksenija.tomin29@gmail.com

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije