Šah: Međunarodni turnir Pančevo open u Narodnom muzeju

23/08/2022

Međunarodni turnir Pančevo open u Narodnom muzeju

PANČEVO, 23. Avgust 2022 – Međunarodni šahovski turnir Pančevo open – leto 2022 održaće se u prostorijama Narodnog muzeja Pančevo od 23. do 31. avgusta. Organizatori turnira su ŠK „Aljehin“ iz Pančeva i Šahovski savez Vojvodine uz podršku Narodnog muzeja Pančevo.

Planirano je nekoliko turnira za Pančevo open – kadetski rapid turnir, blitz turnir i rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu od devet kola.

Šahovski klub ,,Aljehin” i Šahovski savez Vojvodine več dugo rade na promociji ovog plemenitog sporta u Pančevu, koje polako postaje jedan od bitnih centara šaha u Srbiji. Članovi Aljehina osvajali su medalje i pehare na različitim lokalnim kao i međunarodnim turnirima u Srbiji i van nje.

 Raspored turnira je sledeći:

-Od utorka, 23. avgusta, do srede, 31. avugsta rejtingovani turnir po Švajcarskom sistemu od devet kola. Tempo igre je 90 minuta + 30 sekundi po igraču, prva partija će početi u utorak u 17 časova, dok će ostalih osam biti od 18 časova. Upisnina za turnir iznosi 3000 dinara.

-Kadetski rapid turnir održaće se u subotu, 27. avgusta, od 10 časova. Upisnina je 500 dinara, igra se 7 kola, po grupama. 

-Blitz turnir održaće se u nedelju, 28. avgusta, od 11 časova. Upisnina je 300 dinara. 

U slučaju da ste zainteresovani da se oprobate na turnirima možete se prijaviti na telefon 0613053137 ili na mejl ksenija.tomin29@gmail.com

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

najnovije

najčitanije