Lokalna samouprava: Uručeni ugovori za projekte udruženja građana

22/08/2022

Uručeni ugovori za projekte udruženja građana

OPOVO, 22. avgust 2022 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, predstavnici lokalne samouprave – zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika, uručile su ugovore o dodeli sredstava iz budžeta Opštine Opovo za finansiranje programa i projekata udruženja građana.

Na drugom ovogodišnjem konkursu za programe i projekte udruženja, sredstva u visini 1,5 miliona dinara raspodeljena su za projekte 15 udruženja. 

Uručeni ugovori predstavnicima udruženja građana; Foto/Glas Opova

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov istakla je značaj rada lokalnih udruženja čiji projekti doprinose unapređenju i afirmaciji naše opštine.

„Drago mi je što smo na ovom konkursu imali širok dijapazon u raznolikosti programa, tako da smo podržali projekte iz oblasti sporta i omladine, socijalno senzitivnih kategorija, ekoprograma i organizovanja manifestacija, što je posebno važno za kulturno – turističku afirmaciju naše sredine“, rekla je Simin Damjanov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije