J&R Petrol: Ponovo popusti uz KLUB KARTICU J&R Petrola

August 23, 2022

u OGLASI

Ponovo popusti uz KLUB KARTICU J&R Petrola

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo nakon pauze od nekoliko meseci opet u prilici da vam ponudimo popust na naš aditivirani Eurodizel uz našu KLUB KARTICU.

Ukoliko još uvek nemate ovu karticu, možete je dobiti u našoj benzinskoj pumpi u Opovu. Sva naša goriva su vrhunskog kvaliteta mađarskog proizvođača MOL i aditivirana su LIQUI MOLY aditivima.

Pored već dokazane uštede u potrošnji, korišćenjem naših goriva sa aditivima, poboljšaćete i popraviti rad sistema za ubrizgavanje goriva.

Pored pomenutih goriva sa aditivima u našim objektima možete kupiti i nešto iz širokog asortimana motornih ulja, autokozmetike i vrhunskih aditiva.

Uz sve to, tu je i naša moderna samouslužna autoperionica, kako bi vaš ljubimac na četiri točka uvek bio čist i uredan.

DOBRODOŠLI !!!

VAŠ J&R petrol i LIQUI MOLY

pročitajte još i

Opština Opovo kupuje kuće sa okućnicom

Opština Opovo kupuje kuće sa okućnicom

Opština Opovo kupuje kuće sa okućnicom   Poziv zainteresovanim prodavcima sa teritorije opštine Opovo U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem građana „Siguran život“, objavljen je...

Prijava za dodelu kuća sa okućnicom u Opovu

Prijava za dodelu kuća sa okućnicom u Opovu

Prijava za dodelu kuća sa okućnicom u Opovu Poziv osetljivim društvenim grupama u Opovu za dodelu kuća i pratećih mera podrške U okviru projekta „Krug podrške“, koji je usmeren na obezbeđivanje trajnih stambenih rešenja za odabrane korisnike, kroz kupovinu i dodelu...

najnovije

najčitanije