Lokalna samouprava: Za predškolce i đake prvake 222 školska ranca (video)

17/08/2022

SEFKERIN/OPOVO, 16. avgust 2022 – Nakon Sakula i Barande gde je u ponedeljak podeljen 61 školski ranac za predškolce i đake prvake, lokalna samouprava je danas nastavila akciju i uručila školske rančeve u Sefkerinu i Opovu.

U Sefkerinu je uručeno 48 rančeva, 21 za predškolce i 27 za đake prvake, dok je u Opovu podeljeno 113 rančeva, 57 za predškolce i 56 za prvake.

Predsednik opštine Miloš Markov je predškolcima i budućim prvacima čestitao početak školske godine i poželeo da budu dobri đaci tokom školovanja.

Podela ranaca u Sefkerinu; Foto/ Glas Opova

„Danas u Opovu završavamo akciju podele rančeva našim budućim predškolcima i budućim polaznicim osnovne škole i na taj način želimo da damo podršku roditeljima prilikom naredne školske godine

Roditelji su pozdravili ovu akciju i gest lokalne samouprave kao veoma koristan ali su istakli pre svega radost dece zbog ovog poklona pred polazak u školu. Uradili smo to u ovom periodu kako se roditelji ne bi izlagali trošku, a mi kao lokalna samouprava imamo dobru praksu iz prethodnog perioda i planiramo da nastavimo sa ovom akcijom“, izjavio je Markov.

Roditelji su pozdravili ovu akciju i gest lokalne samouprave kao veoma koristan ali su istakli pre svega radost dece zbog ovog poklona pred polazak u školu.

Lokalna samouprava je ove godine obezbedila i podelila ukupno 222 školska ranca, 108 za predškolce i 114 za đake prvake.

Podela ranaca u Opovu; Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kultura: Vila Helena kao nekad (video)

Kultura: Vila Helena kao nekad (video)

Vila Helena kao nekad (video) https://youtu.be/_52CAFjFfto OPOVO, 5. decembar 2023 – Vila Mis Helena je svakako jedan od najstarijih i istorijski najznačajnijih arhitektonskih objekata u Opštini Opovo. Zgradu je podigao krajem 19. i početkom 20. veka austrougarski...

najnovije

najčitanije