Druga južnobanatska liga Zapad: Fudbaleri startuju u nedelju

17/08/2022

u SPORT

Fudbaleri startuju u nedelju

OPOVO, 17. avgust 2022 – Radnički iz Barande i Omladinac 1927 iz Opova, članovi Druge južnobanatske lige Zapad, zvanično startuju narednog vikenda.

U 1. kolu, koje se igra u nedelju, 21. avgusta, Radnički gostuje u Bavaništu (17:00h), dok Omladinac u 17:00h dočekuje u Opovu istoimeni klub iz Deliblata.

Druga južnobanatska liga Zapad i ove sezone broji 10 klubova. U viši rang otišli su Unirea i Glogonj, dok je u opštinasku ligu ispala Pobeda iz Samoša.

Novi članovi lige su Jugoslavija (Jabuka) i Stari Tamiš (Pančevo), koji su ispali iz Prve južnobanatske lige, dok se Budućnost iz Banatskog Brestovca plasirala iz Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo.

Pored ovih klubova u ligi su još BSK Bavanište, Mladost (Vojlovica), Proleter (Mramorak), Mundial (Pančevo), Omladinac (Deliblato), kao i naši klubovi Radnički (Baranda) i Omladinac 1927 (Opovo).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije