Kabinet predsednika opštine:  Zajednička pionirska ekipa Omladinca i Sportika

10/08/2022

Zajednička pionirska ekipa Omladinca i Sportika

OPOVO, 10. avgust 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević održali su radni sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba „Omladinac 1927“ i Školom fudbala „Sportiko“ iz Opova.

Omladinac i Sportiko su napravili saradnju i od naredne sezone Sportikovi pioniri takmičiće se u okviru Pionirske lige južnog Banata pod imenom Omladinca, tako da će Opovčani ove sezone zvanično imati tri takmičarske ekipe: seniorsku, omladinsku i pionirsku.

Kako su u pitanju neplanirani troškovi, pre svega za registraciju i lekarske preglede igrača, ova dva kluba su se obratila lokalnoj samoupravi, koja je dala pozitivan odgovor kako bi se i ova deca takmičila i napredovala.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije