Škola fudbala: Spartanci otputovali na pripreme u Sokobanju (video)

09/08/2022

Spartanci otputovali na pripreme u Sokobanju

OPOVO, 9. avgust 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov ispretili su dečake i devojčice Škole fudbala „Spartanac“ na pripreme u Sokobanju i tom prilikom su uručili poklone za decu i trenere.

Markov je deci poželeo srećan put i kvalitetne pripreme ističući ovaj klub kao dobar primer sportske edukacije i rada sa najmlađim kategorijama.

Učiteljica kretaivne nastave u klubu Marina Lekić posebno izdvaja kvalitetne sadržaje koje pruža sportski kamp u Sokobanji.

Lokalna samouprava obezbedila poklone za “Spartance”; Foto/Glas Opova

„Treću godinu za redom vodimo decu u kamp u Sokabanju i ovo mesto se pokazalo kao vrlo kvalitetno i pogodno za rad. Bićemo smešteni u hotelu Banjica, imamo veliki sportski centar sa četiri terena sa veštačkom i dva terena sa prirodnom travom. Deci će biti dostupan i veliki akvapark i otvoreni i zatvoreni termalni bazeni, imaćemo šetačke ture sa organizovanim vodičima, planina Ozren, lokalitet Lepterija, Soko Grad i Bovansko jezero. Inače, Sokobanja je poznata po vazduhu, tako da će deca što više vremena biti u prirodi ali da nauče nešto novo o tim destinacijama“, rekla je Lekić.

Na sedmodnevne pripreme u Sokobanju otišlo je 48 Spartanaca koje prate tri trenera i učitelja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije