Fudbal: Uspešan vikend za opštinske klubove

02/08/2022

u SPORT

Uspešan vikend za opštinske klubove

OPOVO, 2. avgust 2022 – U sklopu priprema pred novu sezonu, tokom prethodnog vikenda Omladinac, Tempo i Radnički odigrali su pripremne utakmice. Sva tri kluba su bila domaćini.

Fudbaleri Omladinca 1927 pobedili su Banat iz Čente rezultatom 3:2 (2:1), a sva tri pogotka postigao je povratnik u redove Opovčana, Aleksandar Marković.

Sefkerinci nastavljaju sa dobrim igrama u pripremnom periodu. Ovog puta zabeležen je trijumf nad ekipom Potisja iz Knićanina. Gledaoci su mogli da uživaju jer su videli devet golova. Tempo je pobedio rezultatom 5:4 (2:2). Četvorostruki strelac za Sefkerince je bio Zvonko Jakovljević (17’, 23’, 77’ i 81’), dok je pobedonosmi pogodak postigao Nikola Bursać (85’).

Uspešnu proveru imali su i fudbaleri Radničkog iz Barande, koji su pobedili beogradski Bravo rezultatom 5:3 (2:0). Strelci za Radnički su bili Dobrić (2), Petrov, Jović i Milenković.

pročitajte još i

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Srebrna medalja za Ivonu Stamenović OPOVO, 21. mart 2023 - U Beogradu je 19. marta na stadionu Vojne akademije i stadionu pored atletske dvorane, održan Kup u bacačkim disciplinama za starije pionire i starije juniore. Takmičenje je bilo izuzetno masovno, učestvovalo...

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu SEFKERIN, 20. mart 2023 – U okviru priprema za prolećni deo prvenstva, fudbaleri Tempa su gostovali u Knićaninu gde su odigrali nerešeno 2:2 (1:0). Strelci za Tempo su bili Nikola Dimitrov (48. min) i Nikola Arsić (81. min).  ...

najnovije

najčitanije