Sefkerin: Program seoske zavetine Mandaline

30/07/2022

Program seoske zavetine Mandaline

SEFKERIN, 30. jul 2022 – U sredu i četvrtak, 3 / 4. avgusta održaće se proslava sefkerinske zavetine Marije Magdalene – Mandaline.

Za doček slave, 3. avgusta, za najmlađe je od 14:00 časova na programu nastup klovna Dukija i Spajdermena koji će se održati u školskom dvorištu. U 19:00 časova je zakazano orvaranje izložbe fotografija iz života Uroša Predića iz kolekcije Gorana Nikolića – Neuzinskog, dok će uveče posetioce u lokalnim ugostiteljskim objektima zabavljati pevači i dj-ejevi.

Za dan slave, 4. avgusta,  u 9:30 časova u crkvi Svetog arhangela Gavrila održaće se liturgija, u 12:00 časova uručenje poklon – knjiga za ovogodišnje maturante sa odličnim uspehom, od 17:00 časova sledi fudbalska utakmica između domaćeg Tempa i Borca iz Trnjaka, a uveče, nastupi pevača.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

SAKULE, 24. jun 2024 – Povodom crkvenog praznika „Duhovni ponedeljak“, dan koji sledi posle Pedesetnice i posvećen je Svesvetom Životvornom i Svesilnom Duhu, jednom od tri lica Svete Trojice koji je sišao na apostole, u Sakulama je održana litija kojom se išlo od...

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije