Sefkerin: Program seoske zavetine Mandaline

30/07/2022

Program seoske zavetine Mandaline

SEFKERIN, 30. jul 2022 – U sredu i četvrtak, 3 / 4. avgusta održaće se proslava sefkerinske zavetine Marije Magdalene – Mandaline.

Za doček slave, 3. avgusta, za najmlađe je od 14:00 časova na programu nastup klovna Dukija i Spajdermena koji će se održati u školskom dvorištu. U 19:00 časova je zakazano orvaranje izložbe fotografija iz života Uroša Predića iz kolekcije Gorana Nikolića – Neuzinskog, dok će uveče posetioce u lokalnim ugostiteljskim objektima zabavljati pevači i dj-ejevi.

Za dan slave, 4. avgusta,  u 9:30 časova u crkvi Svetog arhangela Gavrila održaće se liturgija, u 12:00 časova uručenje poklon – knjiga za ovogodišnje maturante sa odličnim uspehom, od 17:00 časova sledi fudbalska utakmica između domaćeg Tempa i Borca iz Trnjaka, a uveče, nastupi pevača.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije