Sefkerin: Uređenje pristupnog puta do plaže Šumice

29/07/2022

Uređenje pristupnog puta do plaže Šumice

SEFKERIN, 29. jul 2022 – Nakon zajedničke akcije Udruženja „Društveno razvojni centar i Mesne zajednice Sefkerin na uređenju sefkerinske plaže „Šumice“, lokalna samouprava je sprovela radove na uređenju pristupnog puta do plaže „Šumice“.

Put je očišćen i nasut peskom i sitnom rizlom, tako da građani Sefkerina i svi ljubitelji Tamiša sada mogu bez problema doći automobilima do same plaže.

„Trudićemo se da i naredne godine obezbedimo što kvalitetnije uslove na sefkerinskoj plaži, kako bi se građani kupali i uživali tokom letnje sezone. Veliku zahvalnost za realizaciju ovih radova dugujemo lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine na razumevanju i podršci“, poručili su u Mesnoj zajednici Sefkerin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

SAKULE, 24. jun 2024 – Povodom crkvenog praznika „Duhovni ponedeljak“, dan koji sledi posle Pedesetnice i posvećen je Svesvetom Životvornom i Svesilnom Duhu, jednom od tri lica Svete Trojice koji je sišao na apostole, u Sakulama je održana litija kojom se išlo od...

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije