Sefkerin: Uređenje pristupnog puta do plaže Šumice

29/07/2022

Uređenje pristupnog puta do plaže Šumice

SEFKERIN, 29. jul 2022 – Nakon zajedničke akcije Udruženja „Društveno razvojni centar i Mesne zajednice Sefkerin na uređenju sefkerinske plaže „Šumice“, lokalna samouprava je sprovela radove na uređenju pristupnog puta do plaže „Šumice“.

Put je očišćen i nasut peskom i sitnom rizlom, tako da građani Sefkerina i svi ljubitelji Tamiša sada mogu bez problema doći automobilima do same plaže.

„Trudićemo se da i naredne godine obezbedimo što kvalitetnije uslove na sefkerinskoj plaži, kako bi se građani kupali i uživali tokom letnje sezone. Veliku zahvalnost za realizaciju ovih radova dugujemo lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine na razumevanju i podršci“, poručili su u Mesnoj zajednici Sefkerin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije