Crveni krst Opovo: Letovanje za osnovce na crnogorskom primorju (video)

26/07/2022

Letovanje za osnovce na crnogorskom primorju

OPOVO, 26. jul 2022 – U organizaciji Crvenog krsta Opovo i uz podršku lokalne samouprave i osnovne škole, juče je 24 dece otputovalo na letovanje u Crnu Goru.

Pored roditelja, decu su ispratili predsednik opštine Miloš Markov, sekretarka Crvenog krsta Opovo Dragana Avramović i direktor OŠ „Dositej Obradović“ Slaviša Miškov.

Markov ispratio osnovce na more/Foto: Glas Opova

Lokalna samouprava je pružila značajnu podršku, a Markov je deci poželeo srećan put i lep odmor na crnogorskom primorju.

Sekretarka Crvenog krsta Opovo Dragana Avramović se zahvalila Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi na organizaciji i podršci i ističe dobru praksu ovakvih letovanja za decu.

„Nakon dve godine pauze Crveni krst Srbije ponovo organizuje odlazak dece na more u odmaralište Crvenog krsta u Baošićima. Opovo je ove godine dobilo priliku da pošalje 24 dece i izuzetno mi je drago što imamo priliku da ih pošaljemo zahvaljujući Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi koja je to podržala. Nadam se da će se lepo provesti tamo, da će se vratiti srećni, a vidimo da su već sada uzbuđeni, tako da se nadam da će se vratiti sa lepim utiscima. Crveni krst će tamo za njih organizovati razne radionice i aktivnosti, tako da mislim da će to deci biti vrlo zanimljivo iskustvo“, rekla je Avramović.

Deca će letovati u odmaralištu u Baošićima gde će provesti 10 dana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Radionica „Učimo od prirode“ BARANDA, 6. jun 2023 – Kroz igru i takmičenje učenici III-2 Izdvojenog odeljenja „Olga Petrov“ u Barandi, (Osnovna škola „Zoran Petrović“ Sakule), učestvovali su u radionici „Učimo od prirode“ koju u okviru svog edukativnog programa...

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce Srbija, 7. jun 2023 Izvor /RTS/ Danas počinje raspust i za osnovce i za srednjoškolce. Zbog tragedija koje su potresle društvo, Vlada je odlučila da se školska godina završi dve nedelje ranije.    Vrata škola ostaju...

najnovije

najčitanije