Crveni krst Opovo: Letovanje za osnovce na crnogorskom primorju (video)

July 26, 2022

Letovanje za osnovce na crnogorskom primorju

OPOVO, 26. jul 2022 – U organizaciji Crvenog krsta Opovo i uz podršku lokalne samouprave i osnovne škole, juče je 24 dece otputovalo na letovanje u Crnu Goru.

Pored roditelja, decu su ispratili predsednik opštine Miloš Markov, sekretarka Crvenog krsta Opovo Dragana Avramović i direktor OŠ „Dositej Obradović“ Slaviša Miškov.

Markov ispratio osnovce na more/Foto: Glas Opova

Lokalna samouprava je pružila značajnu podršku, a Markov je deci poželeo srećan put i lep odmor na crnogorskom primorju.

Sekretarka Crvenog krsta Opovo Dragana Avramović se zahvalila Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi na organizaciji i podršci i ističe dobru praksu ovakvih letovanja za decu.

„Nakon dve godine pauze Crveni krst Srbije ponovo organizuje odlazak dece na more u odmaralište Crvenog krsta u Baošićima. Opovo je ove godine dobilo priliku da pošalje 24 dece i izuzetno mi je drago što imamo priliku da ih pošaljemo zahvaljujući Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi koja je to podržala. Nadam se da će se lepo provesti tamo, da će se vratiti srećni, a vidimo da su već sada uzbuđeni, tako da se nadam da će se vratiti sa lepim utiscima. Crveni krst će tamo za njih organizovati razne radionice i aktivnosti, tako da mislim da će to deci biti vrlo zanimljivo iskustvo“, rekla je Avramović.

Deca će letovati u odmaralištu u Baošićima gde će provesti 10 dana.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

najnovije

najčitanije