Dragan Ivanović muzičar: Dva puta u Opovu sa dva velika benda (video)

16/07/2022

Dva puta u Opovu sa dva velika benda

OPOVO, 16. jul 2022 – Grupa Van Gogh priredila je u maju nezaboravan rok spektakl u Opovu. Jedan od aktera ovog koncerta je basista benda Dragan Ivanović, cenjeni muzičar koji je tokom svoje karijere pored Van Gogh-a nastupao i sarađivao sa brojnim poznatim muzičarima i grupama među kojima su Zdravko Čolić, Vasil Hadžimanov Bend, Vlado Georgijev, Kiki – Piloti, Emina Jahović i Darkwood Dub, međutim nama Opovčanima je verovatno najviše ostao u sećanju po dugogodišnjem sviranju u grupi Đorđa Balaševića sa kojim je 2005. godine nastupio u Opovu.

U pitanju je koncert koji je održan povodom Dana opštine, a istovremeno je bio i početak Đoletove turneje koja je simbolično nazvana po stihu „Od Opova do Bođana“ iz uvodne pesme sa albuma „Rani mraz“.

Iskoristili smo priliku i Draganu Ivanoviću uručili primerak Opovačkih novina u kojima je bila objavljena reportaža sa tog koncerta i zajednički evocirali uspomene.

„Tih smo dana imali turneju po Vojvodini i ona je završena onim velikim koncertom u SNP-u u Novom Sadu i to je zabeleženo na dvd-u, a ima i na youtubu. Imali smo dosta koncerata i znam da su svi bili fantastični. Baš mi je drago da se prisetim tih dana i velika mi je čast da sa Van Gogom ponovo dolazim u Opovo i moram reći da mi se sviđa vaš kraj, pa možda i postanem vaš sugrađanin“, rekao je Ivanović.

I eto Opovo sve više privlači ljude iz Beograda, pa zašto da ne, možda i Dragan Ivanović u budućnosti bude zaista naš sugrađanin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

OPOVO,14. jun 2024 Udruženje boraca ratova 91 – 99 „Banat“ iz Opova poziva sve učesnike ratova da podnesu zahtev za konačni status u opštini Opovo gde je od dokumentacije potrebna lična karta i vojna knjižica. Sticanjem ovog statusa dobijaju se određene beneficije,...

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

PANČEVO, 10. jun 2024 - Zavod za javno zdravlje Pančevo i Udruženje „Pneuma“ Kreativni kolektiv pozivaju zainteresovane ustanove, nevladine organizacije, udruženja i pojedince da se pridruže u kreiranju programa i organizovanju događaja u okviru Festivala mentalnog...

najnovije

najčitanije