Dragan Ivanović muzičar: Dva puta u Opovu sa dva velika benda (video)

16/07/2022

Dva puta u Opovu sa dva velika benda

OPOVO, 16. jul 2022 – Grupa Van Gogh priredila je u maju nezaboravan rok spektakl u Opovu. Jedan od aktera ovog koncerta je basista benda Dragan Ivanović, cenjeni muzičar koji je tokom svoje karijere pored Van Gogh-a nastupao i sarađivao sa brojnim poznatim muzičarima i grupama među kojima su Zdravko Čolić, Vasil Hadžimanov Bend, Vlado Georgijev, Kiki – Piloti, Emina Jahović i Darkwood Dub, međutim nama Opovčanima je verovatno najviše ostao u sećanju po dugogodišnjem sviranju u grupi Đorđa Balaševića sa kojim je 2005. godine nastupio u Opovu.

U pitanju je koncert koji je održan povodom Dana opštine, a istovremeno je bio i početak Đoletove turneje koja je simbolično nazvana po stihu „Od Opova do Bođana“ iz uvodne pesme sa albuma „Rani mraz“.

Iskoristili smo priliku i Draganu Ivanoviću uručili primerak Opovačkih novina u kojima je bila objavljena reportaža sa tog koncerta i zajednički evocirali uspomene.

„Tih smo dana imali turneju po Vojvodini i ona je završena onim velikim koncertom u SNP-u u Novom Sadu i to je zabeleženo na dvd-u, a ima i na youtubu. Imali smo dosta koncerata i znam da su svi bili fantastični. Baš mi je drago da se prisetim tih dana i velika mi je čast da sa Van Gogom ponovo dolazim u Opovo i moram reći da mi se sviđa vaš kraj, pa možda i postanem vaš sugrađanin“, rekao je Ivanović.

I eto Opovo sve više privlači ljude iz Beograda, pa zašto da ne, možda i Dragan Ivanović u budućnosti bude zaista naš sugrađanin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije