Glumac Milan Vasić: Opuštanje uz pecanje na Tamišu (video)

14/07/2022

Opuštanje uz pecanje na Tamišu

OPOVO, 14. jul 2022 – Milana Vasića ne treba previše predstavljati. Poznati srpski glumac gostovao je 21. maja u Opovu sa pozorišnom predstavom „Škola za ljubav“.

Prvi put na pozorišnoj sceni Kulturnog centra ali ne i prvi put u Opovu. Na samu predstavu Vasić je došao direktno sa obale Tamiša kod Barande gde je proveo ceo dan na pecanju i kako kaže, često je u našem kraju gde uživa u sportskom ribolovu.

Milan Vasić i Milan Kalinić na predstavi u Opovu, Foto: Glas Opova

„Što se tiče Opštine Opovo nisam prvi put, pecam često u Vojvodina generalno, a Tamiš mi je omiljena reka. Pecam stalno, skoro svaki dan, kad god sam slobodan i danas sam pecao malo šarana, malo deveriku, tako da mi je bilo lepo. Volim Vojvodinu zato što je kultura malo drugačija nego u Srbiji, ljudi su smireniji i kulturniji“, govori o pecanju i Vojvodini Vasić.

Što se tiče same predstave, igramo je već pet godina i gde god smo igrali prolazili smo fantastično. Narod prepoznaje našu komediju, koja je dobra, nije dodvoravanje publici, jedna komedija zabune, ozbiljna igra sat i 40 minuta sigurno, a ja kako stanem na scenu više ne izlazim. Generalno cela ekipa Jelena, Cuca, Bojan, Milan Kalinić, svi su uradili sjajan posao i zato i trajemo pet – šest godina. Sad ćemo videti kako publika reaguje pa ću vam posle predstave reći kako je bilo“, poručio je Vasić.

A posle dobrog pecanja Milan je bio veoma raspoložen na sceni tako da je predstava umesto planiranih 1:40 minuta trajala gotovo dva sata uz odobravanje i ovacije opovačke publike.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Izvor: RTS U Srbiji je urađena prva transplantacija srca u ovoj godini. Intervenciju je uradio tim Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Zahvaljujući jednom DA - spasena su četiri života, urađene su i transplantacije bubrega i jetre. U našoj zemlji, na...

najnovije

najčitanije