Uređenje kupališta na Tamišu: Dopremljen i rasplaniran sitan šljunak na plaži u Opovu (video)

08/07/2022

Dopremljen i rasplaniran sitan šljunak na plaži u Opovu

OPOVO, 8. jul 2022 – Nakon sefkerinske plaže „Šumice“ nastavlja se uređenje kupališta na teritoriji Opštine Opovo. Danas se radi na plaži u Opovu gde je dopremljen sitan šljunak koji su radnici komunalnog preduzeća rasplanirali duž ulaza u vodu.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i vd direktor JP „Mladost“ Slavko Mančev.

Predsednik opštine je najavio nastavak radova na uređenju kupališta, a sledeća destinacija je Sakule.

„Želja nam je da našim sugrađanima obezbedimo što kvalitetnije uslove da mogu da se kupaju u letnjem periodu i uživaju u reci Tamiš. To radimo po svim naseljenim mestima, u Sefkerinu smo uredili njihovu glavnu plažu, nastavljamo sa uređenjem plaže u Opovu, želimo da nam plaže budu uredne da budu pristupačne građanima i to nam je prioritet. Takođe, u narednih par dana rešavaćemo pristup plaži u Sakulama, tako da mi kao lokalna samouprava uz podršku našeg Javog preduzeća „Mladost“ napravimo najbolje moguće uslove za naše sugrađane da mogu da uživaju u vrelim letnjim danima“, izjavio je Markov. 

Takozvana „Glavna plaža“ omiljeno je kupalište Opovčana na Tamišu. Pored prilaza, pokošena je trava i orezano granje, sva tri tuša su u funkciji, tako da će ovo kupalište svakako biti oaza za osveženje tokom narednih vrelih dana jula.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije