Kabinet predsednika opštine: Prijem za sedam vukovaca osnovne škole (video)

07/07/2022

OPOVO, 7. jul 2022 – U kabinetu predsednika opštine priređen je prijem za ovogodišnje nosioce Vukove diplome.

Direktora škole, „vukovce i njihove razredne starešine primio je predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika.

Markov je učenicima čestitao uspešno osnovno školovanje i poželeo puno uspeha u srednjoj školi i kasnije fakultetskom obrazovanju istakavši da su našoj sredini potrebni visoko školovani kadrovi, tako da će se i na njih u budućnosti računati.

Đak generacije Aleksa Đukić kaže da mu učenje nije predstavljalo problem i da je sve samo stvar dobre organizacije.

„Trenirao sam košarku, imao sam vremena da se družim sa drugarima ali sam učio redovno nisam dopuštao da mi se pregomilava gradivo. Inače, planiram da upišem elektrotehničku školu „Nikola Tesla“, smer administrator računarskih mreža“, izjavio je Đukić.

Sa direktorom škole od naredne školske godine dogovorena je neposrednija saradnja sa đačkim parlamentom, a predsednik opštine je đake upoznao sa funkcionisanjem lokalne samouprave.  

Od lokalne samouprave vukovci su nagrađeni sa po tablet računarom, dok je đak generacije dobio laptop računar. Pet nosilaca Vukove diplome izrazilo je želju da upišu gimnazije, a po jedan elektrotehničku i vazduhoplovnu školu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije