Nesvakidašnje venčanje u Sefkerinu: Goran i Jovana rekli „DA“ u autobusu (video)

06/07/2022

Goran i Jovana rekli „DA“ u autobusu

SEFKERIN, 5. jul 2022 – Sefkerinci Goran Stanivuk i Jovana Vojka Stanivuk svoje sudbonosno „da“ kojim su stupili u brak, izgovorili su u autobusu.

Nakon venčanja u crkvi, Goran i Jovana su se u pratnji svatova uputili u autobus koji je bio parkiran ispred crkve gde ih je čakala matičarka da obave i građansko venčanje.

U autobusu je bilo malo tesno ali pre svega veselo. Unutra kumovi, najbliži rođaci, muzika, fotografi i snimatelji, dok su ostali svatovi sve to pratili sa stanice, odnosno ispred autobusa.

Venčanje u autobusu u Sefkerinu; Foto/Glas Opova

Kako su nam mladenci rekli, ideja je bila Jovanina. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u autobusu.

„Ideja je bila moja jer smo se upoznali u autobusu“, kaže Jovana, a Goran dodaje da je inače vozač autobusa.

„Ja sam vozio na relaciji Pančevo – Opovo i ona je išla kao putnik, a često smo se zajedno vraćali s posla kao putnici i tako je sve krenulo“, potvrđuje Goran.

„Uvek treća smena, uvek isti polazak, isto vreme i sin nam se rodio u isto vreme kad polazi autobus iz Opova u 3:20h.

Goran i Jovana su svoj zajednički život počeli u autobusu, ušli su na početnu stanicu, krenuli na put, a mi im od srca želimo da njihova vožnja do krajnje stanice bude srećna i dugovečna.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije