Nesvakidašnje venčanje u Sefkerinu: Goran i Jovana rekli „DA“ u autobusu (video)

06/07/2022

Goran i Jovana rekli „DA“ u autobusu

SEFKERIN, 5. jul 2022 – Sefkerinci Goran Stanivuk i Jovana Vojka Stanivuk svoje sudbonosno „da“ kojim su stupili u brak, izgovorili su u autobusu.

Nakon venčanja u crkvi, Goran i Jovana su se u pratnji svatova uputili u autobus koji je bio parkiran ispred crkve gde ih je čakala matičarka da obave i građansko venčanje.

U autobusu je bilo malo tesno ali pre svega veselo. Unutra kumovi, najbliži rođaci, muzika, fotografi i snimatelji, dok su ostali svatovi sve to pratili sa stanice, odnosno ispred autobusa.

Venčanje u autobusu u Sefkerinu; Foto/Glas Opova

Kako su nam mladenci rekli, ideja je bila Jovanina. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u autobusu.

„Ideja je bila moja jer smo se upoznali u autobusu“, kaže Jovana, a Goran dodaje da je inače vozač autobusa.

„Ja sam vozio na relaciji Pančevo – Opovo i ona je išla kao putnik, a često smo se zajedno vraćali s posla kao putnici i tako je sve krenulo“, potvrđuje Goran.

„Uvek treća smena, uvek isti polazak, isto vreme i sin nam se rodio u isto vreme kad polazi autobus iz Opova u 3:20h.

Goran i Jovana su svoj zajednički život počeli u autobusu, ušli su na početnu stanicu, krenuli na put, a mi im od srca želimo da njihova vožnja do krajnje stanice bude srećna i dugovečna.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kampanja „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“

Kampanja „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“

OPOVO, 29. novembar 2023 – Povodom međunarodne Kampanje „16 dana aktivizma borbe protiv nasilja nad ženama“, zaposlene i zaposleni u lokalnoj samoupravi organizovali su simboličnu akciju na opovačkom mostu gde je u Tamiš bačeno 26 narandžastih cvetova (gerbera)....

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara

Sutra isplata pomoći penzionerima od po 20.000 dinara BEOGRAD, 29. novembra (Tanjug) - Penzionerima, korisnicima privremene naknade - invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti i invalidnoj deci - korisnicima privremene...

OŠ Dositej Obradović: Prva slikovnica iz školske biblioteke

OŠ Dositej Obradović: Prva slikovnica iz školske biblioteke

Prva slikovnica iz školske biblioteke OPOVO, 28. novembar 2023 - Učenici prvog razreda, sa svojim učiteljicama, Snežanom Jeminović i Jasminom Kostić Josić, posetili su biblioteku OŠ „Dositej Obradović“ Opovo. Zvanično su postali članovi  školske biblioteke! Sa...

najnovije

najčitanije