Opštinska uprava Opovo: Javni pozivi za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini

22/06/2022

u OGLASI

Javni pozivi za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini

OPOVO, 22. jun 2022 – Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljištaopštine opštine Opovo raspisala je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Opovo za 2023. godinu (ceo tekst javnog poziva: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-dokazivanje-prava-preceg-zakupa-poljoprivrednog-zemljista-u-drzavnoj-svojini-na-teritoriji-opstine-opovo-za-2023-godinu/ ) i Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Opovo za 2023. godinu (ceo tekst javnog poziva: https://opovo.org.rs/javni-poziv-za-ostvarivanje-prava-koriscenja-bez-placanja-naknade-poljoprivrednog-zemljista-u-drzavnoj-svojini-na-teritoriji-opstine-opovo-za-2023-godinu/ )

Obrazac zahteva može se preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova, u prostorijama Opštinske uprave opštine Opovo, Opovo, Ulica Borisa Kidriča, br.10, ili sa sajta www.opovo.org.rs.

Rok za dostavljanje zahteva i potrebne dokumentacije iz ovog javnog poziva je 31. oktobar 2022. godine. Zahtev prispeo po isteku datuma određenog u ovom javnom pozivu smatraće se neblagovremenim i Komisija će ga vratiti podnosiocu neotvoren.

Zahtev sa potrebnom dokumentacijom se podnosi neposredno na pisarnici ili poštom, u zatvorenoj koverti sa naznakom na prednjoj strani: „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu vlasništva poljoprivredne infrastrukture za 2023. godinu“ ili „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu stočarstva za 2023. godinu“ ili „Pravo korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini bez plaćanja naknade za 2023. godinu“, za Komisiju za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriji opštine Opovo, na adresu: Opštinska uprava opštine Opovo, Ulica Borisa Kidriča, br.10. Na poleđini koverte navodi se naziv/ime i prezime i adresa podnosioca zahteva.

Kontakt osoba za sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom je Dragana Antić, telefon: 013/681-030, email:draganaantic70@gmail.com ili lično u prostorijama Opštinske uprave opštine Opovo, Opovo, Ulica Borisa Kidriča, br.10.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Auto škola FAR 013: Obuka u Opovu

Auto škola FAR 013: Obuka u Opovu

Obuka u Opovu Auto škola FAR 013 vrši obuku za vozače A1, A2, A, B, C, CE i F kategoriju. Sa nama štedite vreme i novac. Teoretska obuka vrši se u Opovu, ulica Ribarska 3 (prostorije Aktiva žena Opovo, preko puta hotela). Za sve dodatne informacije možete nas...

Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Mesara “Bečei”: Potreban radnik/ca

Potreban radnik/ca Opovo, 10. maj 2023 Mesari “Bečei” potreban radnik/ca, nudimo dobre uslove za rad, solidnu platu, prijavu. Javite se da se dogovorimo. Radno vreme mesare u subotu 13. Maja je od 7 do 11 časova. Nalazimo se u ulici Borisa Kidriča br. 93 u Opovu Naš...

Brantner: U subotu prikupljanje pet ambalaže

Brantner: U subotu prikupljanje pet ambalaže

U subotu prikupljanje pet ambalaže OPOVO, 5. maj 2023; U subotu, 6. maja, sprovodi se redovno prikupljanje pet ambalaže - limenke, tetrapak, papir i karton, u sva četiri naseljena mesta Opštine Opovo. Pripremite džakove sa pet ambalažom koje će terenske ekipe...

najnovije

najčitanije