Inspekcija za zaštitu životne sredine: U utorak tretman biološkog suzbijanja larvi komaraca

06/06/2022

U utorak tretman biološkog suzbijanja larvi komaraca

OPOVO, 6. jun 2022 – U utorak, 07. juna, od 8:00 časova najavljen je šesti  tretman biološkog suzbijanja larvi komaraca sa zemlje.

Predviđeni lokaliteti su Opovo, Baranda, Sakule  i Sefkerin, staništa priobalje reke Tamiš, izlivi , kanali, jezera  i bare na površini od 120  ha.

Tretman će biti izveden  preparatima koji nisu opasni za pčele: LARVASTOP ZG  i PIRIPROX ZG u koncentraciji  6 kg/ha.

Biološko suzbijanje larvi komaraca na teritoriji  AP Vojvodine sprovodi Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, a izvršilac je „Eko-san plus“ d.o.o. (M.M)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije