Odrasle forme komaraca: Kombinovano tretiranje sa zemlje i iz vazduha

02/06/2022

Kombinovano tretiranje sa zemlje i iz vazduha

OPOVO, 2. jun 2022 – Na teritoriji Opštine Opovo 1. i 2. juna izvršen je kombinovani tretman odraslih formi komaraca.

Drugi ovogodišnji tretman sa zemlje, iz vozila sa zaprašivačima, sprovela je u sredu (1. juna) firma Ekosan plus doo iz Beograda, dok je prvi ovogodišnji tretman iz vazduha avionom sproveden u četvrtak (2. juna) od strane firme Aerosistem doo iz Smedereva.

U tretmanima odraslih formi komaraca korišćeni su registrovani preparati u Republici Srbiji u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita i unapređenje životne sredine, saopštila je Inspekcija za zaštitu životne sredine Opštinske uprave Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije