Najava tretiranja odraslih formi komaraca: U sredu tretman iz vazduha i sa zemlje

30/05/2022

U sredu tretman iz vazduha i sa zemlje

OPOVO, 30. maj 2022 – Obaveštavamo javnost i pčelare da  će se na teritoriji opštine Opovo u sredu, 1. juna, izvršiti tretman odraslih formi komaraca udruženim delovanjem  iz vazduha i sa zemlje.

U skladu sa odgovarajućim vremenskim uslovima, povećanjem brojnosti populacije  i ugovorom br. 404-46/2022 od 08.04.2022. godine  koji je Opštinska uprava Opovo zaključila sa  „Aerosystem“ doo Smederevo i „EKO-SAN PLUS“ doo, biće izvršen  tretman odraslih formi komaraca na teritoriji opštine Opovo u večernjim satima.

Takođe, istog dana od 8:00 časova započeće tretman biološkog suzbijanja larvi komaraca na utvrđenim lokalitetima u našoj opštini.

M.M.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije