JP Mladost Opovo: Tehničari na terenu, sprovodi se ispitavanje i saniranje kvarova na bunarima (video)

29/05/2022

Tehničari na terenu, sprovodi se ispitavanje i saniranje kvarova na bunarima

OPOVO, 29. maj 2022 – Povodom problema sa bunarima koji distribuiraju vodu u postrojenje za preradu vode, tokom prepodneva radnici JP „Mladost“ Opovo i tehničari iz stručno angažovanih firmi izašli su na teren i na elektronici bunara vršili proveru sistema u cilju detektovanja kvarova.

Na teren su izašli i predsednik opštine Miloš Markov i vd direktor komunalnog preduzeća Igor Vujić.

„Kao što vidite nalazimo se na bunaru broj 2 gde je ustanovljen problem, bunar je u prekidu, tu su programeri i elektroničari, tu su i naši radnici. Radi se na popravci i nadamo se da će uskoro moći da otklone ovaj kvar, kako bi smo sutra mogli da pređemo i na drugi bunar., jer se havarija dogodila na dva bunara. Nadamo se da će danas rešiti ovaj bunar, kako bi smo sutra mogli rešiti kvar na bunaru broj 3. Ako danas reše ovaj bunar i ako počne da radi, a nadamo se da hoće jer ljudi neće odustati dok god ne uspostave vodosnabdevanje, s tri bunara mi ćemo imati redovno vodosnabdevanje. Trenutno je vodosnabdevanje stabilno, za sada imamo dovoljno vode u bazenima, ali molim i apelujem na sve građane da dok traju radovi i dok ne popravimo sve bunare, ako dođe do nekih kratkih prekida imaju razumevanje“, poručio je Vujić.

Provera sistema i detektovanje kvara vršiće se narednih dana, tako da nadležni apeluju na građane Opštine Opovo za strpljenje kako bi se kvarovi precizno detektovali i sanirali.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije