Sportski pregled – Fudbal: MAKSIMALAN UČINAK SVA ČETIRI OPŠTINSKA KLUBA

23/09/2014

u SPORT

MAKSIMALAN UČINAK SVA ČETIRI OPŠTINSKA KLUBA
Opovo, 23. septembar 2014;
Iza nas je uspešan sportski vikend. Sva četiri opštinska fudbalska kluba zabeležila su u nedelju pobede. Borac je imao premijeru na renoviranom terenu u Sakulama, Baranđani su ostvarili prvu pobedu u gostima, Opovčani konačnu pokazali pravu igru i opravdali naziv favorita, dok su Sefkerinci „razbili maler“  i zabeležili prvu pobedu u aktuelnom prvenstvu.
32019

 

BANATSKA ZONA: Pred punim tribinama fudbaleri Borca su u nedelju po prvi put ove sezone nastupili u Sakulama. Teren je renoviran, kao i infrastruktura uz aut linije. Možda zbog pritiska pred domaćom publikom i velikim očekivanjima koje nosi njihov trenutni plasman u vrhu tabele, a više zbog kvalitetnog rivala, Sakuljani su se dugo mučili da povežu svoje linije. Tek u drugom poluvremenu kada su se u navali našla tri špic igrača Borac je počeo da ulazi u šanse. Rezultat je mogao biti i veći od konačnog minimalca da su Luković i Damjanović bili malo prisebniji ali moramo reći da je i Proleter propustio kolosalnu priliku kada je Vidović pogodio prečku. U svakom slučaju, pogodak Đokića je bio dovoljan za tri boda i drugu poziciju na tabeli nakon šest odigranih kola. Solidna igra Borca, posebno u drugom poluvremenu, gde možemo pre svih istaći Vukosavljeva, Carevića, Lukovića, Pavlovića i Damjanovića.
32020

 

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA: Konačno, Radnički je osvojio bodove na gostovanju. Značaj ove utakmice je još veći kada se uzme u obzir da je pobeđena ekipa koja je u dosadašnjem toku prvenstva imala odlične rezultate i visoku poziciju na tabeli. Dobrić je nastavio svoju golgetersku seriju i sa šest postignutih golova nalazi se na čelu opštinske liste strelaca, a Radnički je sa nova tri boda ponovo na drugoj poziciji.

 

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER: Omladinac u izdanju kakvo smo nestrpljivo očekivali još od početka prvenstva. Najzad je sve funkcionisalo kako treba, od odnosa prema igri do efikasnosti. Naravno, nije sve bilo savršeno, što se videlo u drugom poluvremenu ali Opovčani su pokazali da mogu mnogo više od onoga što smo videli u prva tri kola. Po imenima i kvalitetu koje ova ekipa poseduje svakako da mogu i moraju mnogo više. Kotlajić je još jednom pokazao da ima verovatno najači šut u regionu, koji ove sezone koristi na maestralan način. Mada je štoper u timu, ovaj fudbaler redovno trese protivničke mreže nije nezasluženo na drugom mestu liste strelaca. Raduje i odlična partija Uroša Popovića koji je sa dva pogotka na nedeljnom meču pokazao da klub može ozbiljno računati na njega u nastavku prvenstva.

Pobedu je ostvario i Tempo. Prvi trijumf u prvenstvu protiv samoške Pobede ali nažalost izveštaj sa ove utakmice nemamo tako da ostajemo samo na osnovnim podacima: Tempo je pobedio rezultatom 2:1, a golove za Sefkerince su postigli Darko Todorovski i Miloš Stamenković.

 

LISTA STRELACA:

6: Dušan Dobrić (Radnički);

5: Ivan Kotlajić (Omladinac);

3: Marko Mosić (Omladinac), Ivan Damjanović (Borac), Branislav Cukić (Radnički);

2: Uroš Popović (Omladinac), Aleksandar Marković (Borac), Marko Nenezić (Omladinac), Željko Luković (Borac), Darko Todorovski (Tempo), Miloš Mačužić (Radnički), Nemanja Vučetić (Radnički);

1: Branislav Milovanov (Radnički), Nenad Simić (Radnički), Marko Hristov (Radnički), Ivan Ružić (Omladinac), Vidan Mladenović (Tempo), Miloš Stamenković (Tempo), Dejan Pavlović (Borac), Marjan Hornung (Borac), Saša Jovanov (Omladinac), Žarko Đokić (Borac), Damjan Vidić (Radnički), Dragomir Šušnjar (Radnički), Nenad Rošulj (Radnički), Aleksandar Šušnjar (Radnički).

 

 

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije