Fudbalski turnir: Spartanac, Fitnes i Sportiko Fudbalom do radosti (video)

21/05/2022

Spartanac, Fitnes i Sportiko Fudbalom do radosti

OPOVO, 21. maj 2022 – Povodom Dana opštine Opovo, u organizaciji Škole fudbala „Spartanac“ održan je turnir „Fudbalom do radosti“. Pored domaćina na turniru su učestvovali dečaci i devojčice škola fudbala „Fitnes“ (Kragujevac) i „Sportiko (Opovo).

Nakon intoniranja nacionalne himne i recitacije himne Škole fudbala „Spartanac“, na otvaranju turnira, organizator je pozdravio učesnike i njihove roditelje i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci u organizaciji turnira.

Predsednik opštine Miloš Markov i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj su posetili turnir, a Markov je učesnicima i takmičarima poželeo puno golova i lepih poteza, ne samo na ovom turniru, već i u budućoj sportskoj karijeri.

Dečaci i devojčice su bili podeljeni po starosnim kategorijama od 2007. do 2014. godišta, rezultati su bili u drugom planu, a ono što je bilo najbitnije jeste lepo druženja kroz bavljenje sportom.

Na proglašenju pobednika, medalje su uručili predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov, i opštinski većnik Goran Divljački.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije