Spartakov kros: Preko 350 učesnika na atletskoj manifestaciji (video)

20/05/2022

Preko 350 učesnika na atletskoj manifestaciji

OPOVO, 20. maj 2022 – Povodom Dana opštine Opovo, u organizaciji Atletskog kluba „Spartak“, na fudbalskom terenu u Opovu održan je atletski miting „Spartakov kros“.

I ove godine veliko broj učesnika. Preko 350 najmlađih atletičara iz cele Srbije okupilo se u Opovu. Manifestaciju su otvorili predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov.

„Posebno mi je drago što je prva manifestacija u sklopu Dana opštine posvećena deci i sportu. Svim učesnicima današnjeg krosa želim uspeha i da se lepo provedemo i sportski družimo“, poručio je Markov.

U okviru krosa održano je 18 trka za decu osnovnoškolskog uzrasta (2007. godište i mlađi), kao i trka zadovoljstva u kojoj su učestvovali stariji od 15 godina.

Prva tri prvoplasirana u svakoj trci dobili su medalje, diplomu i majice, a za sve učesnike je bilo obezbeđeno pecivo i osveženje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije