Inspekcija za zaštitu životne sredine: U četvrtak tretiranje komaraca sa zemlje

18/05/2022

U četvrtak tretiranje komaraca sa zemlje

OPOVO, 18. maj 2022 – Obaveštavamo javnost i pčelare da  će  u četvrtak 19. maja 2022. u ranim večernjim satima biti sproveden tretman odraslih formi komaraca  sa zemlje u sva četiri naseljena mesta opštine Opovo.

Zbog naglog povećanja brojnosti populacije, uzimajući u obzir odgovarajuće vremenske uslove,  planirano je da se  prvi tretman odraslih formi komaraca izvrši sa zemlje  vozilima – zaprašivačima, koji će u skladu sa ugovorom sprovesti „EKO-SAN PLUS“ doo.

Za tretman sa zemlje koristiće se   insekticid  Aqua Q-Othrine ew 20, koji je registrovani preparat u Republici Srbiji, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita i unapređenje životne sredine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije