Uređenje saobraćajne infrastrukture: Asfaltiranje ulica, trotoara i parkinga Barandi (video)

16/05/2022

Asfaltiranje ulica, trotoara i parkinga Barandi

BARANDA, 16. maj 2022 – Nakon Sefkerina i Sakula, projekat asfaltiranja i rehabilitacije kolovoza sporednih ulica nastavlja se u Barandi.

Radove je obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem i saradnicima iz Opštinskog veća i Mesne zajednice Baranda.

Asfaltirana je ulica Save Kovačevića i delovi Mećavine, trotoar i biciklistička staza duž Grobljanske ulice i parking ispred kapele na baranđanskom groblju.

Predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin pored asfaltiranja najvljuje i uređenje pošumljavanjem i ozelenjavanjem prilaza kapeli i groblju.

„Našim programom rada planirano je da se asfaltiraju neasfaltirane ulice. Mesna zajednica je od sopstvenih sredstava koje je dobila iz opštinskog budžeta finansirala asfaltiranje parkinga kod kapele, površine 200m², a ostala asfaltiranja finansirala je lokalna samouprava, na čemu smo im veoma zahvalni. Mi ćemo urediti deo prilaza kapeli i groblju sa postavljanjem mobilijara i zelenim površinama, odnosno drvećem gde će biti jedna cvetna aleja za ulazak u seosko groblje“, izjavio je Vujčin.   

Projekat asfaltiranja nastaviće se u Opovu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije