KK Opovo 99: Rezime prvenstva Druge međuregionalne lige – Jug

16/04/2022

u SPORT

Rezime prvenstva Druge međuregionalne lige – Jug
OPOVO, 14. april 2022 – Košarkaši Opova 99 završili su prvenstvo Druge međuregionalne lige – Jug na devetoj poziciji sa skorom od pet pobeda i 13 poraza.
Zanimljivo je da su Opovčani mečeve sa favoritima i pored poraza odigrali veoma dobro, a da su nekoliko utakmica, gde su realno trebali da osvajaju bodove, izgubili.
Naravno, veliki hendikep opovačke ekipe je što svoja domaćinstva igraju u Pančevu jer školska sala u Opovu ne ispunjava tehničke uslove za odigravanje utakmica u ovom rangu takmičenja.
Predsednik kluba Nikola Konstantinov ističe ciljeve za naredni period.
„Uzimajući u obzir činjenicu da sam na funkciju predsednika kluba izabran u trenutku kada je sezona bila u jeku, mogućnosti za neke drastične promene nisu bile velike. Shodno tome nisu nam ni takmičarske ambicije ove sezone bile velike“, rekao  je Konstantinov. Cilj nam je da unapredimo funkcinosanje kluba na svim nivoima. Pre svega mislim na poboljšanje uslova za treniranje, uređenje svlačionica i druge klupske infrastrukture, obezbeđivanje finansijskih sredstava za takmičenja i ono najvažnije, da motivišemo i zainteresujemo što veći broj dece za treniranje košarke. U neku ruku, počinjemo ispočetka. Za narednu sezonu planiramo učešće u letnjoj ligi, podmlađivanje seniorskog tima i angažovanje većeg broja dece u mlađim kategorijama uz poboljšanje uslova za treniranje. Takođe, planiramo saradnju sa KK „Tamiš“ iz Pančeva“, poručio je Konstantinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

najnovije

najčitanije