Vremenske prilike: Danas sunčano i toplije, najviša temperatura do 19 stepeni

05/04/2022

BEOGRAD, 5. aprila (Tanjug) – U Srbiji će danas u toku dana u većem delu biti sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu Srbije umereno oblačno, uz najnižu temperaturu od minus 3 do 4, a najvišu od 14 do 19 stepeni.
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro će biti hladno, mestimično sa slabim mrazem. U toku dana u većem delu sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu Srbije umereno oblačno sa tendencijom postepenog razvedravanja posle podne. Vetar slab, na severu Vojvodine umeren, južni i jugozapadni.
I u Beogradu ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem. U toku dana sunčano i tollije. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša oko 18 stepeni.
Prema prognozi za narednih sedam dana, do 12. aprila, u sredu ujutro slab prizemni mraz. Pre podne sunčano. Posle podne i uveče postepeno naoblačenje, koje će u toku noći i u četvrtak usloviti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.
Prestanak padavina se očekuje do četvrtka uveče.
U petak i subotu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i relativno toplo, a novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom se očekuje u toku noći između subote i nedelje i u nedelju tokom dana kada će početi da duva umeren i jak severozapadni vetar uz pad temperature.
Početkom naredne sedmice razvedravanje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije