Atletika: Filip Stanković pobednik prve kros trke na Fruškoj Gori

31/03/2022

u SPORT

OPOVO, 31. mart 2022 –  Na novootvorenoj trim stazi “Iriški venac” na Fruškoj gori, prošlog vikenda je održana i prva kros trka u dužini od pet i po kilometara. Atletičar opovačkog Spartaka Filip Stanković osvojio je prvo mesto u muškoj seniorskoj konkurenciji.

Trim staza sa startom na Iriškom Vencu, preko puta Informativnog centra JP „Nacionalni park Fruška gora“, kružnog je tipa, ukupne dužine 5,5 kilometara.

Staza je smeštena između stabala u okviru šume, ima nepravilan oblik sa mnogo krivina i uspona, a uz stazu se nalaze i edukativne table sa informacijama o znamenitostima i karakteristikama Nacionalnog parka, kao i 17 sprava za vežbanje na otvorenom.

Trim staza na Fruškoj Gori je najduža u Srbiji, izgrađena je od prirodnih materijala.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: U neizvesnoj utakmici pobeda Opovčana u Kačarevu

Košarka: U neizvesnoj utakmici pobeda Opovčana u Kačarevu

U neizvesnoj utakmici pobeda Opovčana u Kačarevu KAČAREVO, 24. februar 2024 – U neizvesnoj utakmici 15. kola Druge međuregionalne KSV lige jug, Opovčani su na gostovanju u Kačarevu pobedili ekipu Jedinstva. JEDINSTVO (Kačarevo) – OPOVO 99 65:68 (21:16; 16:22; 18:16;...

Sportski vikend: Košarka, fudbal i atletika

Sportski vikend: Košarka, fudbal i atletika

OPOVO, 23. februar 2024 – Dve košarkaške utakmice nas očekuju tokom vikenda. Prvi tim Opova 99 gostuje u Kačarevu, dok mlađe pionirke Agros Basketa dočekuje ekipu Rasa. U okviru pripremnih utakmica pred prolećnu fudbalsku sezonu, Borac je domaćin Siti Sport Klubu, dok...

najnovije

najčitanije