Atletika: Filip Stanković pobednik prve kros trke na Fruškoj Gori

31/03/2022

u SPORT

OPOVO, 31. mart 2022 –  Na novootvorenoj trim stazi “Iriški venac” na Fruškoj gori, prošlog vikenda je održana i prva kros trka u dužini od pet i po kilometara. Atletičar opovačkog Spartaka Filip Stanković osvojio je prvo mesto u muškoj seniorskoj konkurenciji.

Trim staza sa startom na Iriškom Vencu, preko puta Informativnog centra JP „Nacionalni park Fruška gora“, kružnog je tipa, ukupne dužine 5,5 kilometara.

Staza je smeštena između stabala u okviru šume, ima nepravilan oblik sa mnogo krivina i uspona, a uz stazu se nalaze i edukativne table sa informacijama o znamenitostima i karakteristikama Nacionalnog parka, kao i 17 sprava za vežbanje na otvorenom.

Trim staza na Fruškoj Gori je najduža u Srbiji, izgrađena je od prirodnih materijala.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije