Saobraćaj: Sanacija udarnih rupa na kolovozima (video)

30/03/2022

OPOVO, 30. mart 2022 – U okviru programa rehabilitacije saobraćajnih kolovoza lokalna samouprava nastavlja radove na sanaciji udarnih rupa na teritoriji Opštine Opovo.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić.

Markov je nakon obilaska rekao da je zadovoljan kvalitetom radova koje izvodi firma Štrabag, a u pitanju je nastavak projekta koji je započet krajem prošle godine. Markov posebno ističe da će se sanacija udarnih rupa raditi na teritoriji cele opštine.

Komunalna inspekcija Opštinske uprave Opovo upozorava učesnike u saobraćaju da na mestima gde se izvode radovi voze pažljivije, a sama mesta radova su obeležena propisnom saobraćajnom signalizacijom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije