Sefkerin: Postavljena ukrasna slova sa natpisom mesta (video)

24/03/2022

Postavljena ukrasna slova sa natpisom mesta (video)

SEFKERIN, 24. mart 2022 – U centru Sefkerina postavljena su ukrasna slova sa natpisom mesta, sa podlogom i tri jarbola sa zastavama Republike Srbije, AP Vojvodine i Opštine Opovo.

Instalaciju je obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa opštinskim odbornicima iz Sefkerina i članovima Saveta mesne zajednice Sefkerin.

Ovaj mini projekat rezultat je donacije građana Sefkerina i Sefkerinaca iz dijaspore, preciznije Austrije, koji i pored udaljenosti ne zaboravljaju svoje rodno mesto.

Odbornica Kristina Krunić se zahvalila na donacijama i istakla realizaciju aktuelnih projekata kao i projekte koji će se raditi u narednom periodu.

„U centru našeg mesta, postavili smo ukrasna slova sa natpisom Sefkerin i ja bih se zahvalila donatorima koji su finansijski pomogli realizaciju ovog projekta, Neđi Rajkovu, kao i našim sugrađanima koji žive u dijaspori. Takođe istakla bih da se u Sefkerinu trenutno realizuje niz projekata, među kojima je najvredniji i najznačajniji izgradnja vrtića, a zatim i izgradnja mini pič terena i tribina na rukometnom igralištu. U narednom periodu radićemo asfaltiranje preostalih ulica kao i sanaciju udarnih rupa“, izjavila je odbornica Krunić.

Sa postavljanjem ove instalacije, sada sva četiri opštinska mesta imaju ukrasna slova u svojim centralnim zonama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije