Sefkerin: Postavljena ukrasna slova sa natpisom mesta (video)

24/03/2022

Postavljena ukrasna slova sa natpisom mesta (video)

SEFKERIN, 24. mart 2022 – U centru Sefkerina postavljena su ukrasna slova sa natpisom mesta, sa podlogom i tri jarbola sa zastavama Republike Srbije, AP Vojvodine i Opštine Opovo.

Instalaciju je obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa opštinskim odbornicima iz Sefkerina i članovima Saveta mesne zajednice Sefkerin.

Ovaj mini projekat rezultat je donacije građana Sefkerina i Sefkerinaca iz dijaspore, preciznije Austrije, koji i pored udaljenosti ne zaboravljaju svoje rodno mesto.

Odbornica Kristina Krunić se zahvalila na donacijama i istakla realizaciju aktuelnih projekata kao i projekte koji će se raditi u narednom periodu.

„U centru našeg mesta, postavili smo ukrasna slova sa natpisom Sefkerin i ja bih se zahvalila donatorima koji su finansijski pomogli realizaciju ovog projekta, Neđi Rajkovu, kao i našim sugrađanima koji žive u dijaspori. Takođe istakla bih da se u Sefkerinu trenutno realizuje niz projekata, među kojima je najvredniji i najznačajniji izgradnja vrtića, a zatim i izgradnja mini pič terena i tribina na rukometnom igralištu. U narednom periodu radićemo asfaltiranje preostalih ulica kao i sanaciju udarnih rupa“, izjavila je odbornica Krunić.

Sa postavljanjem ove instalacije, sada sva četiri opštinska mesta imaju ukrasna slova u svojim centralnim zonama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije