Vučić u Opovu: Dom zdravlja, škola u Sakulama, sportska hala i linija 110 prioriteti (video)

21/03/2022

OPOVO, 21. mart 2022 – Predizborni skup Srpske napredne stranke u Opovu održan je u centru u ulici Borisa Kidriča, a okupljenima se obratio i predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić.

Aleksandra Vučića je na mitingu u centru Opova dočekao veliki broj građana iz Opštine Opovo ali i okoline.

Vučić je na početku svog obraćanja Opovčanima obećao da će biti obnovljen i opremljen Dom zdravlja, rekonstruisana škola u Sakulama, izgrađena sportska sala u Opovu, a linija 110 produžena do Barande i Sakula.

„Što se samog Opova tiče 2019. godine smo dogovorili i onda je krenula korona, ali ćemo taj dogovor sada ispuniti. U najkraćem periodu uložićemo novac u Dom zdravlja u Opovu i biće neuporedivo bolje opremljen nego što je to sada. Uložićemo 1,7 miliona evra u obnovu i opremanje Doma zdravlja u Opovu. Moći ćete roditelje i decu da lečite na najbolji mogući način. U Sakulama ćemo potpuno rekonstruisati osnovnu školu. 200 dece nam ide u tu školu. 750.000 evra smo dogovorili da uložimo u rekonstrukciju škole. Od fiskulturne sale napravićemo višenamensku funkcionalnu salu ovde u Opovu. Nezadovoljan sam što autobuska linija 110 ide na 80 do 90 minuta i što još uvek nije produžena do Barande i Sakula. Dajem reč da će ići na 45 minuta i daće produžiti liniju i do Sakula i Barande“, rekao je Aleksandar Vučić prilikom svog obraćanja građanima Opova.

Pored infrastrukturnih radova u Opštini Opovo, Vučić je govorio o aktuelnoj situaciji u Evropi i Svetu zbog rata u Ukrajini i da Srbija mora voditi računa pre svega o sebi i svojim interesima.

„Mi moramo da brinemo o budućnosti Srbije, neko mora da vodi računa o tome, nekome Srbija mora da bude važnija i od lične sujete i od svega drugog. Zato mi možemo da odgovaramo samo svojom odgovornošću i ozbiljnošću“, naveo je Vučić.

Kako je naveo, sukobi provokacije i napadi su stalni, a Srbija mora da izbegne takve stvari, kako bi sačuvala stabilnost zemlje.

„Bezbroj puta je Srbija plaćala cehove, a vreme je da brinemo o sebi. Vreme je da brinemo o ovom malom dečaku koji je ovde suze pustio, da ima više radosti u budućnosti, a ne da mislimo na muke kakvim ćemo biti izloženi“, rekao je Vučić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije