ONB Opovo: Održana treća kreativna radionica

19/03/2022

Održana treća kreativna radionica

OPOVO, 19. mart 2022 – U sklopu projekta likovnih i kretaivnih radionica za decu i odrasle u cilju promocije kulture i umetnosti u našoj lokalnoj zajednici, koji sprovodi opovačka kulturna ustanova, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke Opovo održana je treća kreativna radionica, ovog puta za odrasle (+18) na temu linoreza.

Kako ističu učenici radionice, predivna atmosfera i savim dobra zainteresovanost. Nažalost, Olga Reljić zbog bolesti nije mogla da prisustvuje pa je radionicu vodila Jovana Ugrinov koju ćemo upoznati i na nekim narednim radionicama i drugim temama.

Sledeću radionicu vodiće autor aktuelne izložbe “Društvena angažovanost u karikaturi”, Nikola Dragaš, a tema je karikatura. Za ovu radionicu mogu se prijaviti i mlađi i stariji sugrađani.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije