ONB Opovo: Održana treća kreativna radionica

19/03/2022

Održana treća kreativna radionica

OPOVO, 19. mart 2022 – U sklopu projekta likovnih i kretaivnih radionica za decu i odrasle u cilju promocije kulture i umetnosti u našoj lokalnoj zajednici, koji sprovodi opovačka kulturna ustanova, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke Opovo održana je treća kreativna radionica, ovog puta za odrasle (+18) na temu linoreza.

Kako ističu učenici radionice, predivna atmosfera i savim dobra zainteresovanost. Nažalost, Olga Reljić zbog bolesti nije mogla da prisustvuje pa je radionicu vodila Jovana Ugrinov koju ćemo upoznati i na nekim narednim radionicama i drugim temama.

Sledeću radionicu vodiće autor aktuelne izložbe “Društvena angažovanost u karikaturi”, Nikola Dragaš, a tema je karikatura. Za ovu radionicu mogu se prijaviti i mlađi i stariji sugrađani.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Una Saga Serbica: Lepotica i zver na sceni Kulturnog centra Opovo

Una Saga Serbica: Lepotica i zver na sceni Kulturnog centra Opovo

Lepotica i zver na sceni Kulturnog centra Opovo https://youtu.be/vSDgL8H2nxQ OPOVO, 10. jun 2023 – Nakon dve odigrane predstave – Mala sirena i Aladin, baletska trupa Una Saga Serbica je po treći put gostovala na sceni Kulturnog centra Opovo, ovog puta sa baletskim...

Koncert Pevačke grupe Academia Educativa (video)

Koncert Pevačke grupe Academia Educativa (video)

Koncert Pevačke grupe Academia Educativa https://youtu.be/PoK6s4ISZEk OPOVO, 9. jun 2023 – Koncertom na sceni Kulturnog centra, opovačkoj publici se predstavila Pevačka grupa Academia Educativa iz Pančeva. Ovu pevačku grupu koja izvodi starogradske pesme čini 15...

najnovije

najčitanije