Aleksandar Vučić u Opovu: Predizborni miting u ponedeljak u centru Opova

18/03/2022

Predizborni miting u ponedeljak u centru Opova

OPOVO, 18. mart 2022 – Kako je danas u saopštenju za javnost objavio Opštinski odbor SNS Opovo, u ponedeljak, 21. marta, Aleksandar Vučić, aktuelni predsednik Srbije i predizborni kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, održaće miting u Opovu.

Miting će se održati u centru Opova na platou u ulici Borisa Kidriča u 16:30 časova i u to vreme biće zatvoren saobraćaj u centralnoj zoni Opova.

U saopštenju, opovački naprednjaci pozivaju građanstvo da prisustvuje skupu i podrže Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima i izbornu listu čiji je nosilac na parlamentarnim izborima 3. aprila.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je posetio Opovo 2019. godine kada je obišao Dom zdravlja Opovo i izgradnju puta Opovo – Debeljača.

vucic_u_opovu_1

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije