Vremenske prilike: Danas oblačno, povremeno kiša, do 15 stepeni

16/03/2022

Danas oblačno, povremeno kiša, do 15 stepeni


Srbija, 16. mart 2022
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, na visokim planinama i sa snegom. Duvace slab i umeren, jugozapadni vetar, u toku dana u skretanju na severozapadni i u kratkotrajnom pojacanju. Najniza temperatura biće od -2 do 8, a najvisa od 8 do 15 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretezno oblacno, povremeno s kisom. Uveče prestanak padavina.

Vetar slab i umeren, jugozapadni, od sredine dana u skretanju na severozapadni i u kratkotrajnom pojacanju. Najniza temperatura od 3 do 8, a najvisa oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 23. marta, u četvrtak će biti pretezno oblacno i malo hladnije, ponegde s kratkotrajnom kisom, na planinama sa snegom.

U petak promenljivo oblacno i suvo, a od subote do kraja perioda pretezno suncano. U jutarnjim satima se ocekuje mraz, dnevna temperatura ce do ponedeljka biti ispod proseka za drugu polovinu marta, a zatim u porastu.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije