Lokalna samouprava: Održana 27. sednica Opštinskog veća Opštine Opovo

15/03/2022

Održana 27. sednica Opštinskog veća Opštine Opovo

OPOVO, 15. mart 2022 – Na 27 sednici Opštinskog veća Opštine Opovo usvojeno je 12 zaključaka i rešenja.

Opštinski većnici su razmatrali Izveštaj o radu Opštinske uprave Opovo za 2021. godinu, usvojili su zaključke o usvajanju Prve izmene i dopune Plana javnih nabavki za 2022. godinu, analizu kvaliteta podržanih projekata u oblasti javnog informisanja, pokretanju postupka tehničkog pregleda objekta „Lokalni put Opovo – Debeljača“ radi pribavljanja upotrebne dozvole, pristupanju realizaciji projekta „Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije na državnom putu II A reda 131 koji prolazi kroz naseljena mesta Opštine Opovo“, utvrđivanju teksta Javnog poziva za dodelu autosedišta za decu – obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka odabira korisnika i davanju saglasnosti Domu zdravlja za nabavku medicinske i laboratorijske opreme.

Takođe, usvojena su rešenja o korišćenju tekuće budžetske rezerve po zahtevu Predškolske ustanove „Bambi“ Opovo i mesnih zajednica Sefkerin, Baranda i Sakule.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije