Lokalna samouprava: Održana 27. sednica Opštinskog veća Opštine Opovo

15/03/2022

Održana 27. sednica Opštinskog veća Opštine Opovo

OPOVO, 15. mart 2022 – Na 27 sednici Opštinskog veća Opštine Opovo usvojeno je 12 zaključaka i rešenja.

Opštinski većnici su razmatrali Izveštaj o radu Opštinske uprave Opovo za 2021. godinu, usvojili su zaključke o usvajanju Prve izmene i dopune Plana javnih nabavki za 2022. godinu, analizu kvaliteta podržanih projekata u oblasti javnog informisanja, pokretanju postupka tehničkog pregleda objekta „Lokalni put Opovo – Debeljača“ radi pribavljanja upotrebne dozvole, pristupanju realizaciji projekta „Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije na državnom putu II A reda 131 koji prolazi kroz naseljena mesta Opštine Opovo“, utvrđivanju teksta Javnog poziva za dodelu autosedišta za decu – obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka odabira korisnika i davanju saglasnosti Domu zdravlja za nabavku medicinske i laboratorijske opreme.

Takođe, usvojena su rešenja o korišćenju tekuće budžetske rezerve po zahtevu Predškolske ustanove „Bambi“ Opovo i mesnih zajednica Sefkerin, Baranda i Sakule.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije