Poljoprivreda: Nastavljeni radovi na atarskom putu u Sefkerinu (video)

15/03/2022

SEFKERIN, 15. mart 2022 – Radovi na sanaciji i adaptaciji glavnog atarskog puta u Sefkerinu su nastavljeni i radi se na finalizaciji ravnanja devastiranih trasa.

Na teren su izašli predsednik opštine Miloš Markov, opštinski odbornik Predrag Ginculj i član Saveta mesne zajednice Sefkerin Jovan Toma.

Toma ističe značaj ovog puta kao i inicijativu lokalnih poljoprivrednika da se uradi sanacija ove trase.

„Sanacija puta koja je startovala jesenas i bila prekinuta zbog zimskog perioda, nastavlja se i radi se finiš sanacije. Na zahtev lokalnih poljoprivrednika put će biti urađen onako kako su tražili. Rekonstrukcija atarskih puteva će se nastaviti i tokom godine, konkurisaćemo za nove projekte, a ovaj put će biti kompletno saniran“, izjavio je Toma.

Kako su radovi u toku, na pojedinim deonicama je otežan saobraćaj i vozila su prinuđena na zaobilaženje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije