Centar za socijalni rad Opovo: Potpisan ugovor za rekonstrukciju termičkog omotača objekta

15/03/2022

NIŠ, 14. mart 2022 – Ministartvo za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opštine Srbije uručilo je u Nišu ugovore o dodeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 320 miliona dinara. Na Javni konkurs se prijavilo svih 44 opština, a sredstva za realizaciju projekata dobilo je 42 nedovoljno razvijene opštine i to za oblasti unapređenja lokalne infrastrukture.

Opštini Opovo odobrena su sredstva za projekat „Rekonstrukcija termičkog omotača objekta Centar za socijalni rad u Opovu“, a ugovor je ispred lokalne samouprave potpisala zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov.

Iznos sufinansirajućih sredstava je 7.917.985 dinara, dok je učešće Opštine Opovo 2.000.000 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije