Put Opovo – Debeljača: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao novoizgrađenu saobraćajnicu (video)

14/03/2022

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao novoizgrađenu saobraćajnicu

OPOVO, 14. mart 2022 – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević, obišli su novoizgrađenu saobraćajnicu Opovo – Debeljača.

Pokrajinske funkcionere dočekali su predsednik Opštine Opovo Miloš Markov, rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i zamenik pokrajinskog sekreatara za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Zoran Tasić.

Pored realizacije puta Opovo – Debeljača, Markov i Mirović su razgovarali o aktuelnom projektu izgradnje vrtića u Sefkerinu koji se takođe sufinansira pokrajinskim sredstvima.

Predsednik Pokrajinske vlade je istakao značaj nove međuopštinske saobraćajnice kaqo i činjenice da će uskoro u neposrednoj blizini njene trase biti novi auto-put.

„Novoizgrađeni put Opovo–Debeljača, u dužini od 12,6 kilometara, otvoren je za saobraćaj i to je važna vest za građane ovog dela Banata. Za nekoliko godina u blizini njegove trase biće novi auto-put koji će povezivati Beograd, Zrenjanin i Novi Sad, što će doprineti dodatnom razvoju opština Opovo i Kovačica, boljem povezivanju stanovništva, ali i, sigurni smo, dolasku novih investitora“, izjavio je Mirović.

Mirović je danas imao radnu posetu južnom Banatu i pored Opova obišao je Crepaju gde se gradi školska fiskulturna sala i radove na rekonstrukciji Ulice cara Lazara u Pančevu.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije