Javna rasveta: Pet novih reflektora u parkovskoj zoni Barande (video)

12/03/2022

Pet novih reflektora u parkovskoj zoni Barande

BARANDA, 12. mart 2022 – Uređenje parkovske zone U Barandi se nastavlja postavljanjem reflektora. Tri reflektora su montirana oko hrama srpske pravoslavne crkve i svetosavskog doma što će imati i funkcionalni i estetsko – vizuelni efekat.

Radove na montiranju nove rasvete obišli su predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin.

Starešina hrama u Barandi, protonamesnik Nebojša Vujinov se zahvalio lokalnoj samoupravi na novoj javnoj rasveti i konkursnom sufinansiranju za novi projekat na obnovi objekta hrama.

„Pre svega bih se zahvalio predsedniku opštine i njegovim saradnicima iz lokalne samouprave, kao i Mesnoj zajednici Baranda, nastavili su i uradili ono što su obećali, postavljeni su oko crkve i svetosavskog doma reflektori i na taj način osvetlili i uveličali ova zdanja, a ujedno ulepšali i sam centar Barande. Inače, u ovoj godini planirali smo sečenje vlage u hramu, što je poteklo iz inicijative naše crkvene opštine, i uz podršku mesne zajednice i lokalne samouprave, projekat nam je odobren i krajem marta krećemo sa radovima“, poručio je sveštenik Vujinov.

Pored tri reflektora kod crkve, montirana su još dva oko pejzašnog vrta gde se nalaze kamena slova sa natpisom Barande i jarboli sa zastavama. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije