Javna rasveta: Pet novih reflektora u parkovskoj zoni Barande (video)

12/03/2022

Pet novih reflektora u parkovskoj zoni Barande

BARANDA, 12. mart 2022 – Uređenje parkovske zone U Barandi se nastavlja postavljanjem reflektora. Tri reflektora su montirana oko hrama srpske pravoslavne crkve i svetosavskog doma što će imati i funkcionalni i estetsko – vizuelni efekat.

Radove na montiranju nove rasvete obišli su predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin.

Starešina hrama u Barandi, protonamesnik Nebojša Vujinov se zahvalio lokalnoj samoupravi na novoj javnoj rasveti i konkursnom sufinansiranju za novi projekat na obnovi objekta hrama.

„Pre svega bih se zahvalio predsedniku opštine i njegovim saradnicima iz lokalne samouprave, kao i Mesnoj zajednici Baranda, nastavili su i uradili ono što su obećali, postavljeni su oko crkve i svetosavskog doma reflektori i na taj način osvetlili i uveličali ova zdanja, a ujedno ulepšali i sam centar Barande. Inače, u ovoj godini planirali smo sečenje vlage u hramu, što je poteklo iz inicijative naše crkvene opštine, i uz podršku mesne zajednice i lokalne samouprave, projekat nam je odobren i krajem marta krećemo sa radovima“, poručio je sveštenik Vujinov.

Pored tri reflektora kod crkve, montirana su još dva oko pejzašnog vrta gde se nalaze kamena slova sa natpisom Barande i jarboli sa zastavama. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kultura: Vila Helena kao nekad (video)

Kultura: Vila Helena kao nekad (video)

Vila Helena kao nekad (video) https://youtu.be/_52CAFjFfto OPOVO, 5. decembar 2023 – Vila Mis Helena je svakako jedan od najstarijih i istorijski najznačajnijih arhitektonskih objekata u Opštini Opovo. Zgradu je podigao krajem 19. i početkom 20. veka austrougarski...

najnovije

najčitanije